Over mij

Hi!

Ik ben Rieke Pronk, 27 jaar en getrouwd met Ben. We genieten elke dag van onze lieve zoon Judah. In januari 2020 hopen we opnieuw ouders te worden van Pronkstuk nr. 2! Ik geniet ervan om (het liefst samen met mijn Ben of familie) een rondje hard te lopen en te trainen voor een mooie wedstrijd. Daarnaast kan je mij vinden achter het bureau, creatief bezig zijn met wolletjes/stofjes en draad.

Ik houd ervan om mensen te fotograferen. Iedereen is weer anders en ik vind het tof om mooie foto’s te maken waar over nagedacht is. Zoals het licht wat klopt, de emotie en vooral de liefde die te zien is. Zoals elkaar voor het eerst zien op de bruiloft, of een trotse vader die kijkt naar zijn dochter terwijl ze wordt omgetoverd tot een prachtige bruid. Het belangrijkste is dat jullie op je gemak zijn tijdens de shoot, dan pas kan je er van genieten. Je mag mij daarom vergeten tijdens de shoot en dan komt het helemaal goed!
Mijn stijl kan je omschrijven als: puur, authentiek, spelen met licht en een ruw randje.

Het mooiste vind ik dat jullie later terugkijken naar de foto’s en weer mogen stralen van de liefde die werd vastgelegd.

Liefs, Rieke

Werkwijze

Hier een aantal belangrijke dingen over mijn werkwijze

 Door het contactformulier in te vullen ontvang ik een mailtje. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Als je het fijner vindt om mij te appen of te bellen mag dat ook (06-290 494 14) .

We kijken samen naar de mogelijkheden en prikken dan een datum en een tijd. Ik denk graag met jullie mee wat betreft een locatie. Wil je advies voor kleding? Ook dat mag je vragen. Afstand is voor mij ook geen probleem, ik vraag een reisvergoeding van 20 cent p/km.

Na de fotoshoot ga ik de mooiste foto’s selecteren en voorzien van mijn eigen stijl. Onbewerkte bestanden lever ik daarom liever niet. Jullie ontvangen ongeveer binnen 2-4 weken de foto’s via een beschermde online gallery. Je kunt er ook voor kiezen om de foto’s op een mooie USB te laten zetten tegen een kleine betaling of te laten verwerken in een prachtig fine-art album. Hierin zijn veel verschillende opties mogelijk. Verder kan ik de foto’s gebruiken voor mijn website en social media.

Heb je andere vragen of wensen? Laat het mij weten!