Aanbod

Wedding

De bruiloft is een bijzondere dag waar je samen naar toeleeft. Voor mij is het echt een eer als ik bij jullie aanwezig mag zijn op de dag. Daarom wil ik graag investeren in jullie als stel. Ik nodig jullie graag uit voor een bakje koffie en een gezellig praatje omdat ik vooral benieuwd ben wie jullie zijn.

Wat je terug zult zien in de foto’s is sfeer, intimiteit, liefde, echte emoties en details. Het allerbelangrijkste en het meest uitdagende tijdens het fotograferen vind ik het om mensen op hun gemak te stellen. Daarom mag je mij tijdens het fotograferen helemaal vergeten en samen genieten.

Vul het contactformulier in en we plannen gezellig een afspraak. Tot ziens!

v.a. €1245,-

Love

Misschien zijn jullie al een tijdje getrouwd of kennen jullie elkaar net, het maakt niet uit. De liefde mag gevierd worden! Tijdens de shoot zal ik jullie op je gemak stellen zodat je echt even samen kunt zijn. Vergeet dan gerust alle verplichtingen en geniet van elkaars aanwezigheid, dan komen de echte emoties vanzelf. Voor de shoot wil ik graag de tijd nemen, dan kunnen we ook gezellig praten en zie ik wie jullie echt zijn. Ik kom graag bij jullie thuis voor de shoot. Of misschien hebben jullie samen wel een bijzondere plek met een herinnering, laat het maar weten. Wil je de liefde vastgelegd hebben in een prachtig mini fine-art album? Vraag via de mail voor mogelijkheden. Ik wil jullie graag ontmoeten en de intimiteit en liefde vastleggen als mooie herinnering.

v.a. €135,-

New born

Nieuw leven, zo lief, klein en pril. Een gevoel van intense blijdschap en verwondering. Dat is wat het kindje bij je losmaakt als je papa en mama bent geworden. Ik fotografeer niet alleen de kleine, maar ook graag met papa en mama erbij. Het is een lifestyle-shoot, dat betekent dat ik vooral de dagelijkse dingen fotografeer. Bijvoorbeeld je kindje in badje doen, borstvoeding/fles geven, samen op bed knuffelen. De shoot plan ik het liefste binnen twee weken na de geboorte. Het baby’tje is dan echt nog pril en slaapt ook nog veel op de dag, hierdoor kan je het makkelijk in verschillende houdingen leggen. Ik kan deze reportage mooi opmaken als verhaal in een mini fine-art album, vraag via de mail voor de mogelijkheden. Ben je zwanger of net bevallen van je kleintje? Vul het contactformulier in voor een afspraak, binnen een dag heb je reactie.

v.a. €135,-