Over mij

Hi!

Ik ben Rieke Pronk, 25 jaar en getrouwd met Ben. We genieten elke dag van onze lieve zoon Judah. Ik houd ervan om te sporten, creatief bezig te zijn en samen met Ben heerlijke bakjes cappuccino te drinken.

Ik geniet ervan als ik de liefde mag fotograferen, puur hoe die op dat moment is. Ik vind het daarom belangrijk om het mooiste in jezelf naar boven te halen zodat je ‘echt’ op de foto staat. Tijdens de fotoshoot mag je mij vergeten en op dat moment bewust genieten van elkaar.
Mijn stijl kan je omschrijven als: puur, authentiek, spelen met licht en een ruw randje.

Het mooiste vind ik dat jullie later terugkijken naar de foto’s en weer mogen stralen van de liefde die werd vastgelegd.

Liefs, Rieke

Werkwijze

Hier een aantal belangrijke dingen over mijn werkwijze

 Door het contactformulier in te vullen ontvang ik een mailtje. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Als je het fijner vindt om mij te appen of te bellen mag dat ook (06-290 494 14) .

We kijken samen naar de mogelijkheden en prikken dan een datum en een tijd. Ik denk graag met jullie mee wat betreft een locatie. Wil je advies voor kleding? Ook dat mag je vragen. Afstand is voor mij ook geen probleem, ik vraag een reisvergoeding van 20 cent p/km.

Na de fotoshoot ga ik de mooiste foto’s selecteren en voorzien van mijn eigen stijl. Onbewerkte bestanden lever ik daarom liever niet. Jullie ontvangen ongeveer binnen 2-4 weken de foto’s via een beschermde online gallery. Je kunt er ook voor kiezen om de foto’s op een mooie USB te laten zetten tegen een kleine betaling of te laten verwerken in een prachtig fine-art album. Hierin zijn veel verschillende opties mogelijk. Verder kan ik de foto’s gebruiken voor mijn website en social media.

Heb je andere vragen of wensen? Laat het mij weten!