15 mei 2019

Familie Haynes

In April 2019 ben ik naar Zwitserland gevlogen om dit mooie gezin vast te leggen. Zij is Nederlands, hij een Australische en samen wonen ze in het prachtige Zwitserland. Ze zijn trotse ouders van twee lieve dochters, Hannah van ruim een week oud (toen 😉 ) en Aimee van bijna twee. We hebben buiten in de omgeving de eerste sessie foto’s gemaakt en de tweede dag binnen. Kijk maar snel mee!

De volgende thuis ging kleine Hannah in bad. Best een onderneming met zo’n kleine frummel! Naast dat papa en mama druk bezig waren met kleine Hannah zorgde Aimee goed voor zichzelf. D’r wangetjes werden heerlijk ingesmeerd met allerlei zalfjes die op tafel stonden. Na het badderen en voeden hebben we binnen nog een aantal foto’s gemaakt.

Ik heb deze kleine reis echt als een hoogtepunt ervaren. Vooral de ontmoeting met Ilze en Jono was erg leuk. Naast het shooten heb ik ook heerlijk kunnen ontspannen, zoals ’s avonds in een verwarmd buiten-zwembad zitten met uitzicht op de bergen. Bedankt Ilze en Jono voor de gastvrijheid en gezelligheid. Jullie boffen met twee van die prachtige dochters!

RECENT POSTS

    Leave a comment