Aanbod

Wedding

De bruiloft is een bijzondere dag waar je samen naar toeleeft. Voor mij is het echt een eer als ik bij jullie aanwezig mag zijn op de dag. Daarom wil ik graag investeren in jullie als stel. Ik nodig jullie graag uit voor een bakje koffie en een gezellig praatje omdat ik vooral benieuwd ben wie jullie zijn.

Wat je terug zult zien in de foto’s is sfeer, intimiteit, liefde, echte emoties en details. Het allerbelangrijkste en het meest uitdagende tijdens het fotograferen vind ik het om mensen op hun gemak te stellen. Daarom mag je mij tijdens het fotograferen helemaal vergeten en samen genieten.

Vul het contactformulier in en we plannen gezellig een afspraak. Tot ziens!

v.a. €1245,-

Love

Misschien zijn jullie al een tijdje getrouwd of kennen jullie elkaar net, het maakt niet uit. De liefde mag gevierd worden! Tijdens de shoot zal ik jullie op je gemak stellen zodat je echt even samen kunt zijn. Vergeet dan gerust alle verplichtingen en geniet van elkaars aanwezigheid, dan komen de echte emoties vanzelf. Voor de shoot wil ik graag de tijd nemen, dan kunnen we ook gezellig praten en zie ik wie jullie echt zijn. Ik kom graag bij jullie thuis voor de shoot. Of misschien hebben jullie samen wel een bijzondere plek met een herinnering, laat het maar weten. Wil je de liefde vastgelegd hebben in een prachtig mini fine-art album? Vraag via de mail voor mogelijkheden. Ik wil jullie graag ontmoeten en de intimiteit en liefde vastleggen als mooie herinnering.

v.a. €135,-

New born

Nieuw leven, zo lief, klein en pril. Een gevoel van intense blijdschap en verwondering. Dat is wat het kindje bij je losmaakt als je papa en mama bent geworden. Ik fotografeer niet alleen de kleine, maar ook graag met papa en mama erbij. Het is een lifestyle-shoot, dat betekent dat ik vooral de dagelijkse dingen fotografeer. Bijvoorbeeld je kindje in badje doen, borstvoeding/fles geven, samen op bed knuffelen. De shoot plan ik het liefste binnen twee weken na de geboorte. Het baby’tje is dan echt nog pril en slaapt ook nog veel op de dag, hierdoor kan je het makkelijk in verschillende houdingen leggen. Ik kan deze reportage mooi opmaken als verhaal in een mini fine-art album, vraag via de mail voor de mogelijkheden. Ben je zwanger of net bevallen van je kleintje? Vul het contactformulier in voor een afspraak, binnen een dag heb je reactie.

v.a. €135,-

Portrait

Bij het fotograferen van portretten vind ik het mooi om mensen vast te leggen zoals ze echt zijn. Daarin kan ik mijn creativiteit ook de vrije loop laten gaan, vooral het licht mooi gebruiken vind ik elke keer weer een uitdaging. Wil je graag mooie foto’s van jezelf of heb je daar al een heel idee over? Ik hoor het graag van je. Samen zullen we tot een prachtig resultaat komen!

v.a. €135,-

Happy family

Als gezin leg ik jullie graag in een intieme sfeer vast, het liefst in jullie eigen (t)huis. Juist thuis is de plek waarin je helemaal jezelf mag zijn, ik vind het echt gaaf om dat vast te leggen. Tijdens de shoot zal ik rustig aanwezig zijn zodat jullie mij op dat moment mogen vergeten. Samen als gezin, maar ook als man en vrouw samen, alleen van je kinderen, verschillende foto’s maken het samen tot een mooi geheel. Wil je deze foto’s als een verhaal in een prachtige mini fine-art album? Via de mail kan je vragen voor de mogelijkheden. Ik hoor het wel!

v.a. €135,-

Birth Photography

Dit baby’tje is nog maar een minuut oud. Het huidsmeer en de druppels vruchtwater bedekken nog een fluweelzacht huidje. Dit is echt een wonder, het geboren worden van nieuw leven. Dit wonder vast laten leggen in mooie beelden is heel waardevol, omdat je soms niet in de gaten hebt wat er eigenlijk allemaal gebeurd. Een geboorte beleefd elke vrouw weer heel anders, daarom wil ik je graag eerst beter leren kennen voordat ik de geboorte ga fotograferen. Ik kom bij jullie thuis langs en we bespreken de ideeën en wensen. Ook zijn duidelijke afspraken belangrijk om wederzijds vertrouwen in elkaar te hebben, juist bij een bevalling is dat heel belangrijk.

Prijs op aanvraag